Vocal Freedom

zangles met CVT, Amsterdam

workshop cvt

2 juni: haal meer uit je stem met cvt!

Ken je dat gevoel dat je stem niet altijd doet wat je wilt? Ben je wel eens hees na het zingen? Vraag je je af hoe anderen die hoge noten halen? Je bent niet de enige! In deze workshop krijg je inzicht in hoe onze stem werkt en tips die je meer controle geven zodat het zingen makkelijker wordt. De techniek is gebaseerd op Complete Vocal Technique (CVT), een moderne en effectieve zangmethode. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht.

Programma

10.00 – 10.30 kennismaken en programma doornemen
10.30 – 12.30 introductie zangtechniek CVT: anatomie, ademsteun, stemfuncties
12.30 – 13.00 lunchpauze
13.00 – 16.00 individueel zingen en samen afsluiten
Elke deelnemer kiest een lied om individueel te zingen. Bijvoorbeeld met een passage die je lastig vindt, een moeilijke hoge/lage noot of iets anders waar je niet tevreden over bent. Daar kunnen we dan met de technieken aan werken. Hoe beter jij weet wat je wilt, hoe beter ik je kan helpen.

De workshop is zonder pianist. Als je begeleiding wilt kun je op Youtube of Spotify kijken of er een karaoke is (laptop is aanwezig). Jezelf begeleiden op piano of gitaar is natuurlijk ook prima.

Docent: Annemarie Hilbrands

IMG_0296_s_trAnnemarie is gediplomeerd en geautoriseerd CVT-docent na een 3-jarige opleiding aan het zanginstituut van Cathrine Sadolin. Ze heeft haar eigen lespraktijk in Amsterdam, Vocal Freedom. Met een goede zangtechniek ontdek je meer mogelijkheden van je stem en kun je vrijer zingen. Annemarie kan je helpen met bijvoorbeeld het halen van hoge/lage noten, volumes, stabiliteit van noten, ademsteun etc. Naast privéleerlingen heeft ze les gegeven aan studenten van Theateropleiding Selma Susanna en zang- en spreekstem-workshops aan docenten van de Muziekschool Amsterdam.

“Ik hecht veel waarde aan een goede en veilige sfeer in de les, zodat je je vrij voelt om te experimenteren. Het zingen is bij mij ook niet allemaal vanzelf gegaan! Ik begrijp heel goed over welke drempels je soms heen moet stappen.”

Plaats en tijd

Datum:  zaterdag 2 juni van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam

Kosten

79,- euro p.p.

Aanmelden

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Vertel in het kort iets over jezelf, wat je met zingen doet en wat je in deze workshop wilt bereiken. Je kunt hier ook eventuele vragen stellen.

Praktische zaken

Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je inschrijving voor de workshop wordt definitief zodra je de factuur betaald hebt. Bij annulering voor 26 mei krijg je 54 euro terug. Na 26 mei kan geen restitutie meer plaatsvinden. Als de workshop al vol zit of niet doorgaat ontvang je uiteraard het volledige bedrag terug.

Lunch is niet inbegrepen. Ik zorg voor koffie, thee en fruit.