Vocal Freedom

zangles met CVT, Amsterdam

Workshop Zingen voor Publiek

Wil je zingen voor publiek en met wat meer zelfvertrouwen op het podium staan? Wil je je publiek raken en wil je jezelf laten zien en horen, maar word je tegengehouden door plankenkoorts of angst je tekst kwijt te raken of dat je niet weet hoe je moet gaan staan?

In deze workshop ga je daarmee aan slag: Je treedt op voor een kleine groep andere deelnemers. We besteden aandacht aan tekstbeleving, presentatie en podiumangst. We brengen in kaart wat je struikelblokken zijn. Wat gaat er allemaal door je heen als je moet optreden? Wanneer voel je je vrij om te zingen? Je krijgt praktische tips waardoor je met meer plezier op het podium gaat staan.

Veel ‘personal space’

Er is ruimte voor max. 5 deelnemers, zodat we voldoende afstand kunnen houden. Een intieme setting met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Programma

10.00 – 10.30 warming-up met o.a. ontspanning en verbeelding, inzingen, circle singing
10.30 – 11.30 introductie zangtechniek CVT
11.30 – 12.30 over tekstbeleving en interpretatie
12.30 – 13.00 lunchpauze / je lied inzingen aan de piano
13.00 – 14.30 individuele masterclasses
Elke deelnemer heeft van tevoren een lied gekozen om te zingen. Je wordt begeleid door een pianist. Vervolgens ga je aan de slag met de docenten.
14.30 – 15.30 slotoptreden en afsluiting

Docenten

Liekje Welten
Liekje studeerde politicologie en communicatiewetenschap aan de UvA en haalde haar masters in 1995. Het jaar daarna rondde zij haar studie aan Theateropleiding Selma Susanna af. Ze werkte bij verschillende theatergezelschappen en koos daarnaast voor haar passie; zingen. Ze geeft al 25 jaar bij verschillende instellingen zangpresentatie en is mede-eigenaar van coaching- en training bureau De Kunst van Wel waar zij mensen begeleidt die zichtbaar, hoorbaar en voelbaar willen maken wie ze zijn en wat ze te zeggen hebben.

 

Annemarie Hilbrands
Annemarie is geautoriseerd CVT-docent na een 3-jarige opleiding aan het zanginstituut van Cathrine Sadolin. Ze heeft haar eigen lespraktijk in Amsterdam, Vocal Freedom. Met een goede zangtechniek ontdek je meer mogelijkheden van je stem en kun je vrijer zingen. Annemarie kan je helpen met bijvoorbeeld het halen van hoge/lage noten, volumes, stabiliteit van noten, ademsteun etc. Naast privéleerlingen heeft ze les gegeven aan studenten van Theateropleiding Selma Susanna en zang- en spreekstem-workshops aan docenten van de Muziekschool Amsterdam.

Plaats en tijd

Datum:  vrijdag 2 oktober, van 10.00 – 15.30 uur
Locatie: Studio B, Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam

Kosten

155 euro p.p.
Schrijf je in via onderstaand formulier en betaal met de betaalknop; zo ben je verzekerd van een plek. Bij annulering voor 18 september krijg je 130 euro (-25 euro administratiekosten) terug. Na 18 september 2020 kan geen restitutie meer plaatsvinden. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. Als de workshop al vol zit of niet doorgaat ontvang je uiteraard het volledige bedrag terug. De lunch is niet inbegrepen. We zorgen voor koffie, thee en fruit.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail aan annemarie@vocalfreedom.nl

Ik doe mee met de Workshop Zingen voor Publiek

 

Totaal: € -