Vocal Freedom

zangles met CVT, Amsterdam

Over Annemarie

Je docent is Annemarie Hilbrands, gediplomeerd en geautoriseerd CVT-docent na een 3-jarige opleiding aan het zanginstituut van Cathrine Sadolin. Tijdens de les richt ik me op jouw wensen en vragen. Ik hecht veel waarde aan een goede en veilige sfeer in de les, zodat je je vrij voelt om te experimenteren. Het zingen is bij mij ook niet allemaal vanzelf gegaan! Ik begrijp heel goed over welke drempels je soms heen moet stappen.

Meer dan zangtechniek

Als CVT-docent heb ik je veel oplossingen, tips en trucs te bieden. Hoe beter jij weet wat je wilt, hoe beter ik je kan helpen. Naast zangtechniek kun je advies krijgen op het gebied van spreekstem, microfoontechniek, tekstbeleving, improvisatie en stemproblemen zoals heesheid.  Artiesten die gesteld zijn op privacy kunnen rekenen op volledige discretie.

Annemarie en CVT

Op zoek naar ondersteuning op het gebied van zangtechniek kwam Annemarie in 2007 in aanraking met Complete Vocal Technique en was ze meteen verkocht. Ineens vielen heel veel vragen en kwesties op hun plek. Ze volgde de 1-jarige CVT-opleiding voor zangers en daarna de 3-jarige docentenopleiding in Kopenhagen. Intussen ging ze steeds makkelijker noten zingen die ze daarvoor nooit voor mogelijk had gehouden. Sinds 2009 heeft ze haar eigen lespraktijk in Amsterdam, Vocal Freedom.

Geautoriseerd CVT-docent

Annemarie is een geautoriseerde CVT-docent. Dat wil zeggen dat zij aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen een 3-jarige CVT-docentenopleiding heeft afgerond én de laatste updates heeft gevolgd. Ook is zij aangesloten bij de Beroepsvereniging CVT-docenten Nederland.