Annemarie

Annemarie

“Tijdens de les richt ik me op jouw wensen en vragen, samen zoeken we naar oplossingen. Ik hecht veel waarde aan een goede en veilige sfeer in de les, zodat je je vrij voelt om te experimenteren. Het zingen is bij mij ook niet allemaal vanzelf gegaan! Ik begrijp heel goed over welke drempels je soms heen moet stappen.”

zangdocent

Een laatbloeier misschien? Ik nam mijn eerste zanglessen toen ik begin 30 was. Daarna kwam alles in een stroomversnelling: ik volgde zanglessen en -workshops, jazz-opleiding DJAM en begon daarna op te treden met een eigen combo. In 2007 ontdekte ik de nieuwe zangtechniek Complete Vocal Technique en was meteen verkocht. Sinds 2011 ben ik geautoriseerd CVT-docent, na een 3-jarige opleiding aan het Complete Vocal Institute van Cathrine Sadolin in Kopenhagen. Geautoriseerde CVT-docenten volgen de laatste ontwikkelingen en geven zangles op hoog niveau. Ook ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging CVT-docenten Nederland. Artiesten die gesteld zijn op privacy kunnen rekenen op volledige discretie.

Diploma-uitreiking op het Complete Vocal Institute in 2011

songwriter coach

Schrijf je eigen nummers en wil je een klankbord of inspiratie? Ik geef je graag feedback zonder iets voor je in te vullen. We kunnen bijvoorbeeld werken aan:
– teksten
– melodie en akkoorden
– opbouw van je nummer

Opnames
Wil je een nummer professioneel opnemen? Via mij kun je een opnamesessie boeken bij producer Luke Nyman. Ik ben bij de opnamesessie aanwezig voor al je vragen en zangcoaching. Een opnamesessie is altijd maatwerk en moet goed voorbereid zijn. In overleg bepalen we de benodigde uren en het tarief.

Anne Marie

In 2021 heb ik onder de naam Anne Marie het album Inside met 11 eigen liedjes uitgebracht, te beluisteren via Spotify. Na een songwriter-traject bij LalaLab Songwriting Aacdemy in 2018 ging ik samenwerken met producer Luke Nyman. Het resultaat is een album met persoonlijke verhalen – in de muziek hoor je een weerklank van jaren ’70 popsongs met zangkoortjes, rijke jazz-akkoorden en soms onverwachte wendingen.
Website van uitvoerend artiest Anne Marie: https://annemariemusic.nl/

Anne Marie’s album Inside

luister via Spotify

Scroll naar boven