Reacties

reacties

“Al na mijn eerste les bij Annemarie heb ik noten gehaald waarvan ik dacht dat ze nooit in mijn bereik lagen, zowel in de hoogte als in de laagte, door haar duidelijke uitleg & gebruik van de CVT-techniek.”
Sue

“Tijdens en na het lesgeven aan grotere groepen had ik telkens last van mijn (spreek-)stem. Met de CVT-technieken heb ik geleerd hoe ik mijn geluid kan vergroten. Ook heb ik meer inzicht gekregen in de mogelijkheden van mijn zangstem en verschillende klankkleuren. Dit pas ik toe tijdens optredens en in mijn lessen. De meerwaarde van Annemarie en haar manier van lesgeven is dat ze een fijne docent is die me de ruimte geeft om te experimenteren zodat ik zelf de oplossingen vind.”

Carmen (zangeres en zangdocente)

“Ik heb nu met CVT meer vaardigheden om mijn techniek te verbeteren, en plezier om dat ook te doen. Annemarie stelde me op mijn gemak en creëerde een veilige omgeving zodat ik de durf had om over grenzen te gaan en grenzen te verkennen, de vrijheid om te vallen en op te staan. Doceren zonder een oordeel. Een ze is een fijn mens.”

Jan (theatermaker, acteur, singer-songwriter)

“Ik wilde vooral meer weten over CVT. Ik heb na die 5 jaar Conservatorium nooit meer zangles gehad en dat is natuurlijk ook best raar. Ik heb veel toegepast in mijn eigen zang maar ook met leerlingen. Annemarie is helder en duidelijk, nooit verwarrend. Ze komt heel capabel over, je voelt dat ze de kennis goed beheerst en precies weet wat ze doet.”

Harriët (zangeres en zangdocente)

“Ik wilde even laten weten dat de zangles bij jou mij erg geholpen heeft om ook het zelfvertrouwen te krijgen zodat ik nu eindelijk onze EP kan laten horen!”

Jordi (zanger metalband)

“Een aantal maanden geleden ben ik geopereerd aan mijn stembanden. Met de gerichte coaching van Annemarie kon ik voor het eerst in 4 jaar een optreden van drie high-energy sets doorstaan, zonder achteraf hees of vermoeid te klinken! Ik was het vertrouwen, zeker na de revalidatie van de operatie, al verloren en dacht dat ik altijd met een belaste stem zou moeten zingen. Maar ik ben overvallen door het gemak waarmee ik dankzij CVT bepaalde (voor mij nieuwe) klanken kan produceren. Dit biedt mij enorm veel mogelijkheden en vertrouwen in mijn carrière als professioneel zangeres. Daarnaast is Annemarie iemand die je enorm op je gemak laat voelen. Haar werkwijze is positief, toegankelijk, effectief en voornamelijk inspirerend.”

Katie (zangeres en zangdocente)

“Bij mijn andere docent moest ik vooral binnen de lijntjes kleuren en bij Annemarie niet. Dat was ook wel even wennen, want zo bleek (en nog steeds) dat ik vaak niet wist wat ik wilde. Ik vind het superleuk dat Annemarie mij daarin zo uitdaagt en stimuleert. Ook in het maken van fouten omdat je daar juist veel uit kan halen. Dat maakt dat ik me eigenlijk al vanaf het begin heel vertrouwd en vrij voel, veel meer durf!”

Carolien (zingt in en schrijft voor musicalgroep)

“Vanaf mijn theateropleiding heb ik zangles. Ik kreeg veel oefeningen mee, maar ik vond het lastig die door te vertalen naar de stukken in nummers die ik moeilijk vond om te zingen. Door de CVT-kennis kan ik veel gerichter werken aan nummers. Dat motiveerde me zo, dat ik zelfs de 1-year opleiding van CVI heb gedaan. Ik heb er nu ook een heel nieuw geluid bij (edge), iets waarvan ik niet wist dat ik het kon. Ook heb ik veel meer volume en stevigheid door de aangereikte technieken.”

Loes (actrice)

Proefles

In een vrijblijvende proefles kun je kennismaken met mijn manier van lesgeven. De kosten zijn 40 euro.
Stuur me een mail of app om een afspraak te maken.
Scroll naar boven